Din framtid – vår framgång. Vår framtid – din framgång
På IT Stockholm är vår målsättning att göra verklig skillnad för våra uppdragsgivare och sticka ut i förhållande till våra konkurrenter. För att lyckas med detta krävs det att vi ger våra kunder motiverade, engagerade och kompetenta konsulter.
IT Stockholm har en platt organisation med få beslutsnivåer där närmaste chef jobbar nära medarbetaren. Ord som ödmjukhet, hängivenhet och professionalism är viktiga begrepp för oss när vi beskriver vår företagskultur.

IT Stockholm växer – Kom väx med oss!

Just nu söker vi

test

Testautomatisering

Vi söker dig som vill jobba med testautomatisering och som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig med utvecklarbakgrund som brinner för test och har jobbat med att ...Läs mer

Sök jobb på itstockholm
Sök tjänsten
net

Utvecklare .Net

Vi söker erfarna systemutvecklare med specialisering på Microsoft .Net. Du har ca fem års erfarenhet inom .NET och agil utveckling. Du skall behärska C#, SQL Server, MVC, Web Forms, WCF, ...Läs mer

Sök jobb på itstockholm
Sök tjänsten
java

Utvecklare Java

Vi söker erfarna systemutvecklare med specialisering på Java och Open Source. Du har ca fem års erfarenhet inom Java och agil utveckling. Du skall behärska ramverk som Spring och Hibernate. ...Läs mer

Sök jobb på itstockholm
Sök tjänsten
test

Testautomatisering

Vi söker dig som vill jobba med testautomatisering och som är redo att anta nya utmaningar. Vi söker dig med utvecklarbakgrund som brinner för test och har jobbat med att utveckla automatiserade testfall. Du har erfarenheter från flera delar av utvecklingscykeln som tex kravhantering, test och utveckling. Du har erfarenhet av test- och prestandatestverktyg som Selenium, SoapUI, Jmeter m.fl. Vi tycker att det är meriterande att du har en eller flera certifieringar inom test.
Du brinner för att jobba som konsult med kunden i fokus och dessutom vill du som vi ha kul på jobbet!

För att ansöka tjänsten Testautomatisering skriver du in dina uppgifter nedan och bifogar ditt CV. Vi kommer sedan kontakta dig om vi tycker att du är en bra kandidat för uppdraget.

Ladda upp ditt CV

×
net

Utvecklare .Net

Vi söker erfarna systemutvecklare med specialisering på Microsoft .Net. Du har ca fem års erfarenhet inom .NET och agil utveckling. Du skall behärska C#, SQL Server, MVC, Web Forms, WCF, ASP.net och Javascript. Arbetsuppgifterna kan spänna över stora delar av ett systemutvecklingsprojekt som analys, design, arkitektur, programmering och förvaltning. Vi tycker att det är meriterande att du har en eller flera certifieringar inom Microsofts plattform.
Du brinner för att jobba som konsult med kunden i fokus och dessutom vill du som vi ha kul på jobbet!

För att ansöka tjänsten Utvecklare .Net skriver du in dina uppgifter nedan och bifogar ditt CV. Vi kommer sedan kontakta dig om vi tycker att du är en bra kandidat för uppdraget.

Ladda upp ditt CV

×
java

Utvecklare Java

Vi söker erfarna systemutvecklare med specialisering på Java och Open Source. Du har ca fem års erfarenhet inom Java och agil utveckling. Du skall behärska ramverk som Spring och Hibernate. Antagligen har du även arbetat med open sourcetekniker som exempelvis Tomcat, MySQL, Git, IntelliJ, Hudson, Maven och Linux. Arbetsuppgifterna kan spänna över stora delar av ett systemutvecklingsprojekt som analys, design, arkitektur, programmering och förvaltning. Vi tycker att det är meriterande att du har en eller flera Javacertifieringar.
Du brinner för att jobba som konsult med kunden i fokus och dessutom vill du som vi ha kul på jobbet!

För att ansöka tjänsten Utvecklare Java skriver du in dina uppgifter nedan och bifogar ditt CV. Vi kommer sedan kontakta dig om vi tycker att du är en bra kandidat för uppdraget.

Ladda upp ditt CV

×